hits

Lett og sunt måltid før trening


Ikke lenge siden madamen kom hjem etter en altfor lang dag på jobb, og straks klar for å komme meg videre på trening. Før jeg skal det, ville jeg bare dele denne friske gode smoothieskålen med dere ❤

Personlig synes jeg at hvordan mat ser ut før det skal spises, har mye å si. Da det faktisk utgjør en relativt forskjell, og jeg gleder meg iallfall mer til å spise. Eneste nedturen er at det blir så fint at man nesten ikke vil spise det når det ser innbydende ut!! - men heldigvis smaker det nesten bedre enn hvordan det ser ut!

Det eneste du trenger til dette er;

1 banan

Blanding av jordbær, bjørnebær og blåbær

Litt kefir melk

Mengde får du prøve deg frem til, men smoothien skal iallfall være litt fast i fisken så toppingen ikke synker. Deretter er det bare å ta alt i en mikser og gjøre det til en jevn røre. Tøm innholdet i en skål og topp med valgfritt tilbehør; her fungerer det meste.

Da håper jeg det faller i smak, og ønsker dere alle en super fredag <3

10 beauty hacks du må vite


♥ For å lettest mulig finne riktig foundationfarge, test ut fargen på halsen.

♥ Smør vaselin på områdene du skal påføre parfyme, da holder lukten hele dagen!

♥ Er du tom for barberskum er balsam en fin erstatning. Balsam inneholder næringsrike ingredienser som gir en tett barbering uten at du irriterer huden.

♥ Påfør foundation i midten av ansiktet og blend utover for et mest mulig naturlig resultat.

♥ Når du er ferdig med hudsminken, gå over leppene med en våt q-tips, det gir veldig markerte lepper. 

♥ Skulle du en dag se veldig sliten ut, påfør en hvit eller lys eyeliner på våtkanten under øynene. Dette får øynene til å se større ut, med andre ord mer opplagt.

♥ Skulle du være utsatt for statisk hår, spray litt hårspray i hendene og gå gjennom håret. Eller gjør det samme, bare å bruke en hårbørste.

♥ Påfør vaselin rundt neglene når du skal lakke de, da er det lettere å fjerne eventuell neglelakk som skulle komme utenfor. 

♥ Ved å legge øyenskygge langs skillet i håret, ser håret mye tykkere ut.

♥ Påfør vaselin på øyenvippene, dette fungerer som et vippeserum og vippene dine vil bli synlig lenger etter en periode. 

// bilder fra weheartit

JULEGAVETIPS


Nedtellingen til jul er godt i gang, og med bare 10 dager til julaften kan det være greit å komme i gang med julegaveshoppingen. Det er mange som har null snøring på hva de ønsker seg til jul, og derfor har jeg laget en kollasj med mine julegavetips til både henne, han og mor og far. Håper innlegget faller i smak ♥

  


Hva er deres julegavetips?

6 tips for å unngå stress


Det er ingenting å legge skjul på at stress er hverken bra for kropp, sjel og helse. Visste du at stress kan forårsake uren hud, psykiske helser, og i tillegg påvirke vekten din? Derfor har jeg samlet opp noen tips for å unngå stress i hverdagen, fordi det rett og slett ikke er verdt det!

 


♥ Tenk over forskjellige situasjoner som gjør deg stresset. Har du grunn til å være stresset, eller stresser du opp deg selv helt unødvendig? Dette er noe jeg var veldig svak for før, og er for så vidt det ennå også. Stresset i situasjoner hvor det absolutt ikke var nødvendig, og gjorde det bare 10x verre for meg selv.

♥ Unngå å drikke kaffe og/eller te på kvelden, samt andre koffeinholdige drikker. Får kroppen i seg koffein om kvelden, sover du mye dårligere. Så er med andre veldig greit å unngå så langt det lar seg gjør!

♥ Sett av god når du skal gjøre noe. Ikke drøy det til siste liten så du må stresse og gjøre flere ting på en gang. Dette kan være med på å ødelegge dagen din. Stå da heller opp 15 min før eller begynn med det du tenkte litt før så du kan slappe av. 

♥ Hold det ryddig rundt deg. Et rotete rom gir et rotete hode, og er med på å ødelegge for en veldig mye. Rydd så fort du kommer hjem eller står opp om morgenen, så du slepper å gå rundt i rot hele dagen. 

♥ Ikke utsett det du skal. Enten du skulle ha vært i dusjen, gjort lekser eller blogget. Bli ferdig med det med en gang, så slepper du å gå å tenke på det samtidig som du sparer både tid og krefter! 

♥ Slapp av! Det er altfor mange (inkludert meg) som stresser så mye at man nesten ikke vet forskjellen på opp og ned, og vet egentlig ikke hva det vil si å slappe av. Ta deg en fridag, uten gjøremål hvor du bare ikke gjør noenting. Ha en spa-dag hjemme, og skjem deg bort for en dag. Det er viktig å ta tid til seg selv, og ta en rolig dag. 

fem favoritter: youtube kanaler


                                                                                                                                                                                                                                    Har virkelig null oversikt over hvor mange timer og år jeg har brukt på å stirre på youtube, og jeg elsker det like mye ennå! Heller ingenting å legge skjul på at jeg virkelig har sansen for makeup tutorials, og alt som har med sminke å gjøre sånt sett. Skikkelig satisfying, haha! Så dette er da en samling av mine fem favoritt kanaler for øyeblikket. Håper dere liker innlegget, og kom gjerne med andre kanaler som er verdt å sjekke ut ♥

(direktelink til kanalene ved å trykke på bildene)


1. Shani Grimmond

Shani er uten tvil min nr.1 youtube kanal for tiden! eelsker videoene hennes og hun er en guru innen sminke!!


2. TheChicNatural

Kim er en "alt-mulig-vlogger" som etter min mening har helt fantastiske hair tutorials og lookbooks. Virkelig verdt å sjekke ut om en har sans for klær og skjønnhet! 

 

3. Simply Nailogical

Tror dette må være en av de mest useriøse kanalene jeg har vært innom, på en positiv måte! Hun har syke talenter innenfor negllakk og viser det på en veldig morsom måte. Virkelig å anbefale hvis du trenger ideer til å pynte neglene dine, og trenger noe å le av! 

 

4. Carli Bybel
Nok en makeup kanal, men denne tilhører ikke noen annen enn Carli. De flestes jenter svar på perfekt? Garantert! Fantastiske tutorials og som hun selv kaller seg "the beauty bybel" noe som absolutt stemmer! 

 

5. Evelina Forsell
Har ikke noe annet enn å si ; wow. Evelina har et helt fantastisk utseendet, og elsker sminke tutorialsene hennes. Her finner du alt fra goth makeup til ideer til sminke, hår og antrekk til festivaler. Virkelig verdt å sjekke ut ! 


Hvem er dine favoritt kanaler?

Anbefaling: Time balm primer


Er lenge siden jeg har kommet med noen anbefaling til dere, så er så absolutt på tide med en ny! I slutten av mai/juni engang så var innom douglas i Oslo, og kom over denne primeren. Primeren er fra TheBalm og heter Time balm primer, som virkelig har vært en storslager for huden min siden dag èn! Jeg har til tider veldig tørr hud, og med tørr hud legger ikke sminken seg særlig fint og iallfall ikke i lengden. Etter jeg kjøpte denne sitter sminken mye bedre, foundationen er enkel å påføre og veldig godt da denne tilfører mye fuktighet. Selv etter mange timer med sminke på sitter sminke like godt, og det takket være denne primeren. Porer og fine linjer blir svært lite synlige og det beste er at man kan påføre sminke så fort den er tatt på. Min absolutte favoritt ♥

Jeg kjøpte den for litt over 300kr hos Douglas i Bogstadveien, og er absolutt verdt pengene. Men for dere som synes det er noe dyrt kan jeg også meddele at du kan få denne for kun 209kr med rabatten min hos makeupmania.no, så noe som absolutt er verdt å sjekke ut. Rabattkoden er fremdeles ginablogg15 og gjelder alle kjøp på nettsiden deres ut september! 

Hvem er din favorittprimer?

9 Life hacks


Forskjellige hacks er noe som med tiden har blitt veldig populært, og for å oppdatere bloggen litt deler jeg mine beste life hacks med dere! Det er typiske hacks som gjør hverdagen enklere, og dere har garantert også hørt de før, og hvis ikke; vinn vinn for deg! Håper dere liker innlegget og håper dere alle får en super helg ♥


1. Mascara: Er det noe jeg vet så og si alle jenter kjenner seg igjen i, må det være irritasjonen over å få mascara utover halve fjeset når det skal påføres. For å unngå akkurat dette er det bare å bruke et kort eller noe annet rett over hvor vippene dine sitter, og deretter påfør. Kommer du utenfor vil du treffe kortet istedenfor øyenlokkene, og du slepper derfor alt mascarasølet!

2. Parfyme: Har du noen gang sprayet deg ned med parfyme, men allerede få timer etterpå er lukten så og si borte? Smør på litt vaseline de stedene du skal ta på parfyme, og da vil det sitte lenge!

3. Barberingskutt: Noe av det verste jeg vet er de små kuttene man ofte får ved barbering, og ikke minst hvor sinnsykt vondt det gjør! For at det skal gjøre mindre vondt og ikke minst gro fortere så sies det at det å påføre litt vaseline over sårene gjør underverker.

4. Elektrisk hår: Håret mitt har veldig tendenser til å stå til alle kanter når jeg børster det, og det er nesten umulig å få ned. Spray litt hårspray på hendene dine, gni det sammen og deretter dra hendene lett over håret. Da legger det seg og du slepper elektrisk hår :)).

5. Øredobb bakdel: Av en eller annen grunn forsvinner så og si hver eneste bakdel jeg har til øredobbene mine, og må derfor passe ekstra godt på de jeg har! Skulle det forekomme at plutselig hver eneste bakdel er borte fungerer pussegummi minst like bra. Kutt av en liten bit som gjerne er tynn og klipt/skåret rett av og bruk det som bakdel isteden!

6. Neglelakk: Etter at neglelakken er blitt stående i noen dager, kan den til tider være ganske vanskelig å få opp! Bruk en hårstrikk og ta den rundt korken, og deretter vri. Da vil du få den opp lettere enn du aner, da du får bedre feste!

7. Ettervekst: Et evig problem for de som ikke har sin naturlige hårfarge; ettervekst. Og det er ikke alltid man har mulighet til å farge det på dagen. Bruk en øyenskygge som er lik fargen håret ditt har, og 

8. Trange sko: Som regel er nye sko nesten rene marerittet å bruke de første gangene, og ender som regel opp med vonde gnagsår. For å unngå akkurat det funker det fint å ta på deg noen tykke sokker, ta på deg skoene og deretter bruke en hårføner på de stedene skoene er trange. Da skal skoene være utvidet allerede, og klar til bruk!

9. Ofte etter en lang dag/kveld har jeg tendenser til å kaste meg rett i sengen så fort jeg kommer inn døren. Først etter jeg har lagt meg kommer jeg på at jeg har glemt å ta av sminken, og det å reise seg er pain. Det kan derfor være veldig lurt å ha våtservietter liggende ved sengen, slik at du aldri trenger å sovne med sminke igjen ♥

Hva synes du om innlegget?

20 reisetips til sommeren


1. Pakk lett, ingenting er så fælt som å drasse på tung bagasje. Noe jeg er litt for flink med, hehe

2. Si ja til nye erfaringer, samme om det er dykking, safari eller å reise alene. Selv om det kan være skummelt, gjør det. Fordi du kommer aldri til å angre på det senere i livet.

3. Stol på egne instinkt, hvis du føler noe ikke stemmer eller ikke er trygt, stol på deg selv.

4. Last ned en app med valutakursene, da har du alltid oversikt over valutaen og bruker heller ikke for mye penger?

5. Bruk instagram for å oppdage nye steder, en stund før du skal reise, ta notater av hva du ser på insta. Sjekk ut de forskjellige hastaggene og kontoer knyttet til stedet du skal.

6. Ta så mange bilder som overhodet mulig, det er fine minner å ha videre!

7. .. men også tid til å nyte reisen du er på.

8. Lag en reisedagbok. For om 10 år kan du se tilbake på detaljene og hva som gjorde akkurat den turen så spesiell.

9. Skaff deg reiseforsikring, Vær forberedt på alt.

10. Lag en pakkeliste over ting du skal/vil ha med, det vil du spare mye tid på!

11. Snakk med lokale mennesker. Hvilke måter kan være bedre å utforske et sted på enn å gjøre som de lokale?

12. Ha alt viktig på et og samme sted (lomme, lommebok etc..) Penger, billetter, hotell reservasjon o.l

13. Mye søvn før avreise, det å reise kan være veldig slitsomt og spesielt hvis du reiser til et sted med en annen tidssone. Så før du reiser, få deg så mye søvn som overhodet mulig!

14. Ta et bilde av passet og bagasjen din, hvis du mister bagasjen din kan et bilde av det hjelpe de ved flyplassen å finne det mye fortere! 

15. Gi beskjed til banken, hvis du tenker å bruke masterCard eller lignende på tur, kan det være lurt å si ifra til banken!

16. Pakk forskjellig i hver enkelt pose i bagasjen. Et godt tips for en effektiv pakking. Legg topper i en pose, undertøy i en annen og du vet alltid hvor du har ting. Isteden for å ta alt ut og inn av kofferten/bagen hele tiden. 

17. Ta med en tom vannflaske, så du slepper å betale for drikkeflaske hver gang du skulle bli tørst.

18. Last ned kart på forhånd, så kommer du deg rundt uten å rote deg bort. (sannsynligvis?)

19. Ta med sunn snacks. På flyet, flyplassen eller en dag med utforskning. Snacks er alltid digg å ha med seg!

20. Ta med tannbørste og tannkrem på flyet. Så føler du deg fresh til enhver tid.

Hva er dine beste reisetips?

Hvordan få en plettfri instagram feed


En insta feed som har en rød tråd gjennom hele er noe jeg finner veldig interessant og inspirerende. Bilder av ulike ting, men som likevel passer sammen er noe som får meg til å trykke på "følg" knappen. Men det å realisere en slik feed selv derimot kan være litt vanskelig, og har derfor skrevet 5 tips for å få en plettfri feed! 

1. Bilde med naturlig lys. Lys er det viktigste elementet i et bilde, så vil absolutt anbefale alle å ta bilder i naturlig lys, det får bildene til å bli mye bedre.

2. Forhold deg til samme filter. Hvis du vil at feeden din skal være smud i helheten, kan det være greit å velge et filter som du har på alle bildene, og forholde deg til det. 

3. Ha bildene i samme størrelse. Enten du liker bilder med hvit ramme rundt eller firkantede bilder, benytt deg av samme størrelse på alle. Det får feeden til å se minst tusen ganger bedre ut! 

4. Se hvordan bildet ser ut på feeden din. Det er viktig å alltid sjekke om bildet du skal legge ut passer sammen med resten av dine tidligere opplastninger. Derfor er VSCO et veldig greit program, da du kan visualisere om bildet vil se OK ut på instagramen din også! 

5. Varier innholdet. For å holde på følgerne dine må man variere innholdet. Så mellom selfiene og outfitsbildene, legg inn noen matbilder og annet interessant du har tatt bilder av! 

Hva synes du om innlegget?

6 grunner ..


Til tider må jeg innrømme at det å gå forbi godteri eller annet godt på butikken til tider kan være latterlig vanskelig. Man kjøper det, spiser det og deretter får skyldfølelse for å ha spist det. er det flere eller? Derfor har jeg samlet mine "tips" til å unngå godteri for ens egen del, for det har jo tross alt mange baksider! 

 

1. Kviser. Det er nok ingen hemmelighet at godteri fører til uren hud, så for hudens skyld. dropp det!

2. Diabetes type 2 En skummel sykdom som er blitt veldig normal med årene. Dette forårsakes av store inntak sukker! de siste 50 årene har faktisk antall nordmenn med dette doblet seg, skummelt eller hva? 

3. Overvektig/fedme Ganske så obvious, for mye godt fører til mer å ta i. 

4. Svingninger Godteri gir en stor mengde med energi en liten periode, før energien skytes rett ned igjen. Noe som ofte ender med at man blir sliten og dårlig humør.

5. Penger Penger kan være en stopper for mange, og spesielt studenter. Hvorfor bruke 40-50,- på en sjokoladeplate når du kan få et eple for kr 3?

6. Avhengighet Godteri og annet godt er som nikotin, en blir avhengig av det. Når man begynner å spise det er desto vanskeligere å stoppe, og ender ofte med hodepine og dårlig samvittighet for alt man har stappet i seg. 

TIPS: HVA MAN KAN BLOGGE OM


Vet ikke hvor mange ganger jeg har hatt totalt skrivesperre, og virkelig ikke hatt noen ideer om hva jeg kan blogge om. Og med tanke på meg selv, vet jeg at det kan føre til en kortere eller lenger pause fra bloggen. Så for en huskeliste for meg selv, og andre som sliter med dette har jeg samlet mine beste tips i ett innlegg. Håper dere alle liker innlegget!


 

♥ VIDEOBLOGG: Enten det er sminkevideo/hårvideo, DIY eller hva som helst annet er det alltids noe du lage en videoblogg om. Ta turen innom youtube eller google og søk opp bloggvideoer (eller blogg bare også for den saks skyld), så dukker det opp millioner av treff. 

♥ FAVORITTER: Lag et innlegg om dine favoritter, favorittsminke, musikk, klær, reisemål, film, nettbutikk osv 

♥ OOTD: Uansett hva bloggen din handler om, slår alltid en ootd godt ann. Og er en stor interesse for de fleste som leser blogg.

♥ NEW IN: Ny mobil eller nye sko, så lenge bildene er innbydende er et "new in" innlegg alltid interessant.

♥ HVERDAGSINNLEGG: Blogg om hva du har gjort, enten om du har vært på ferie eller bare ligget i sengen og kjedet deg. Ta fine bilder av at du kjeder deg med en kopp te, eller bare et bilde av sengen. Bildene spiller en stor rolle, og det i seg selv kan være en storslager. 

♥ BILDEDRYSS: Med tanke på hva jeg er opptatt av i en blogg, er det fine bilder. Og det er mange tilfeller hvor jeg ikke leser innleggene, bare ser på bildene! Så ta på deg noen fine klær med vennene dine eller ta naturbilder, og post de. 

♥ OPPSKRIFTER: Lag et steg-for-steg innlegg hvor du viser hvordan du lager dine deilige quesedillas eller den sykt gode sjokoladekaken. Oppskriftsinnlegg er alltid veldig delikat, og er alltid inspirerende. 

♥ OM DEG: Lag et innlegg om deg selv hvor du forteller hva ikke så mange ikke vet om deg, (funfacts), hva som gjør deg glad/sint eller bare et fint minne. 

♥ INSPO: Lag en kollasj med bilder fra weheartit, tumblr eller bare ta screenshoot fra din egne tumblrside, og del det med leserne dine. 

♥ TRENING: Trener du noe spesielt eller har gode tips innen trening? Del din treningsplan eller andre flotte tips som ligger på nettet. Enten det er hvordan å trene opp rumpa eller få abs. 

♥ REISE? Har du vært på tur i sommer og har kjøpt deg mye fint eller bare tatt bilder? Del turen med leserne dine og lag en innkjøpsvideo av hva du kjøpte. Det er også interessant å lage en video av selve turen i seg selv. 

♥ Q&A: Sett igang en spørsmålsrunde hvor du svarer med video, eller lar vennene dine svare på spørsmål om deg. 

♥ BLOGGER DU LESER: Sett inn et bilde eller to av dine favorittblogger og fortell litt om hver, alltid fint å se hva slags blogger andre leser. 

♥ INTERIØR: Del dine flotteste vinkler fra rommet ditt, enten det er det fine smykketreet ditt eller en roomtour hvor du viser hele rommet. 

 

 

Julegavetips og juleønsker


November er kommet, og det er på tide å planlegge julegaver.. eller, iallfall i mitt tilfelle da jeg alltid er sent ute. Og hvert år er det alltids like vanskelig å finne ut hva man skal kjøpe. Så for min del, og garantert fler har jeg laget akkurat dette innlegget. Så her er det mange ideer til hva du kan gi til venninnene dine, kjæresten eller foreldrene dine + min egen lille ønskeliste til jul. Så kanskje en gyllen mulighet til å komme tidlig igang med julegaver?

 

 Til venninner:

 Til kjæresten (han):Til foreldre:Til kjæresten, (henne):


Mine juleønsker:


// Hva synes du om innlegget?

favorittsanger atm


1exBnFyfSDAivSv3Ea7sgY1-rRfEhQ-Gw8ELbX5CMomE

Sunset sons - She wants // Solgudet ft. Moberg - Shaggy 2016 // Saint Raymond - Fall at your feet // Justin Bieber - Sorry //
9GArgiJPBJARl3ELiPXFRoGTyN-DB_v5MvWZQZxqaLt8

5 Seconds of summer - Jet black heart // Imagine dragons - Gold // Zara Larsson - Never forget you // The wanted - Heartbreak story
Hva er dine favorittsanger for øyeblikket?

Anbefaling: selvbruning fra sothys


// I samarbeid med sothys, kun ærlige meninger

Som nevnt i innlegget tidligere i dag, skulle jeg komme med en produktanbefaling ; nemlig selvbruning ! Jeg har prøvd utallige mange forskjellige self-tanning produkter, men sjeldent endt opp med et resultat jeg selv er fornøyd med. Men denne gangen, er jeg ordløs !! 

Sothys self-tanning gel, face and body gir deg en perfekt naturlig brunfarge, som passer for alle hudtyper. Ettersom fargen setter seg etter hvordan pigmentene dine er (eller hvordan jeg skal forklare det?) Og det beste av alt, er at alle kan gjøre det. Den er superlett å smøre utover, både kropp og ansikt og den varer til og med i ett par dager. Kommer veldig ann på hvor mye du dusjer, men den sitter på meg ca 2-3 og jeg dusjer hver dag opp til 2 ganger om dagen. (!!) Hvis jeg skal finne en negativ ting om denne selvbruningen, kan det ikke være noe annet enn at det tar tid før resultatet sees. Så er ikke bare å ta på seg 5 min før du skal ut med vennene dine, ettersom resultatene ikke kommer før noen timer senere. Men er perfekt til å smøre på seg før man legger seg ! I tillegg utvikler fargen seg iløpet av 3 timer, noe som er veldig kort tid forhold til andre merker.

Sothys Paris produkter selges kun via profesjonelle hudpleiesalonger og spa. Ta derfor kontakt med Sothys Norge (post@sothys.no eller 22209990) for informasjon om din nærmeste forhandler

Apropos det med å legge seg med selvbruning, så er ikke det noe problem med denne! Siden denne er helt olje-fri i tillegg, kan du både kaste deg i sengen og ta på deg klær kun minutter etter at du har påført det. Isteden for å vente i uendlig tid før du kan i det hele tatt sette deg. Eneste som er viktig er å vaske hendene med såpe etter påføring, for å ikke bli brun mellom fingrene og ''møkkete'' negler. 

Ta en nærmere på sothys produkter her

før-etter resultater:

Dette er resultatet etter ca 6 timer etter påføring


Helt klart min store favoritt for en liten tjuvstart på sommerfargen !

Har du prøvd selvbruningen fra sothys før?

Favoritter


 

 

 

 

 

Hva slags musikkfavoritter har du for tiden?

VASK OG RENS SMINKEKOSTENE DINE HJEMME


Er det noe som alltids kan være greit nå og da, kan være visse ''nødssituasjoner'' hvis det skulle hende du ikke hadde hatt de bestemte produkter du skulle trenge til en bestemt tid. Noe jeg da har tatt meg for er hvordan vaske og rense sminkekostene dine hjemme med vanlige produkter som det alltids er å finne på kjøkkenet.

Håper dere liker innlegget ♥

 


 

DET DU TRENGER:

Steg 1: Først og fremst finner du frem 2 skåler hvor du i den ene tar opp i oppvaskrens/oppvaskmiddel, og jeg brukte det zalo og fylte opp til bunnen var dekket. Og i den andre skålen fyller du opp i olivenolje eller eventuelt solsikkeolje og fyller til du får dekket bunnen og litt mer.

Steg 2: Da du har fått opp i det du skal ha i skålene finner du bare frem kosten(e) du skal vaske, dypper den først i zaloen og ??dynker?? den litt før du deretter tar den rett over i olivenoljen og dypper den godt og visp gjerne slik at du ser noe av foundationen ligger igjen. Dette kan du gjøre i 2-3 minutter.


Steg 3: Da du er har fått fordelt blandingen av zalo og olivenolje godt i hele kosten begynner selve vaskeprosessen. Du tar kosten under kaldt/lunket vann og klemmer kosten ned i håndflaten for å få bort all foundation eller annet som skal være i kosten. Dette må gjøres en liten stund for å få bort alt. Rundt 5 minutter

 


 Steg 4: Da du er ferdig med å vaske kosten er det på tide å sette den på tørk. Da setter kosten opp på noe som får den til å ??ligge nedover?? som vist på bildet og legger papir under. Dette gjør at vannet ikke trekkes inn i selve kostehodet og hårene ikke blir ødelagt, og papiret da trekker til seg det som er fuktig. La dette stå over natten i 8 timer, og gjerne mer. Kan variere mye med tiden med tanke på hvor mye hår kosten har og lignende. Så en får bare se litt ann.

Steg 5: (frivillig) Når den er tørket desinfiser den gjerne med antibac for å fjerne overflødige bakterier og andre ting. 

 

Hvordan få ut frustrasjon


1. Snakk om det. Det er som regel vanskelig å snakke om ting, men det hjelper! Snakk med med dine nærmeste venner eller familie som du føler du kan stole på. Det kan være greit dersom du ikke føler deg bekvem med å snakke med helsesøster på skolen. Men uansett, så vil alle bare at du skal ha det bra.

2. Åpne et word-dokument og skriv. Det har ingenting å si hvor vidt ting er skrevet riktig, om det passer sammen eller omformuleringer. Er sannsynligvis ingen andre enn deg som ser dette uansett. Har selv gjort dette noen ganger, og må si at det er veldig greit! Så funker iallfall veldig godt for meg, da jeg får ned alt i hodet mitt på et dokument.

3. Dans rundt og "spreng" ørene dine av musikk. Dette er helt og holdent det beste tipset som finnes!! Er det noe som virkelig slår alt, så er det musikk. Det å bare kunne kaste på deg øreproppene med musikk på full guffe og kunne slippe meg løs. En stor favoritt hos meg, hehe

 

4. Finn en pute å slå i. Høres utrolig dumt ut sikkert, men wow det fungerer sykt bra!! Det å kunne bare utbrede all ditt sinne på en alminnelig pute og slå løs. Og om det er en person du trives svært lite rundt eller har noe i mot, kan du forestille deg at puten er denne personen. Så slipper du å slå vedkommende i virkeligheten, ehe

5. Skrik så høyt du kan inn i en pute. Bare legg deg paddeflat ned i puten og skrik for full hals. Husker jeg gjorde dette mye da jeg var liten, men lagde alltids litt lyd, så måtte gjør det da mamma og pappa ikke var hjemme, haha! 

6. Gråt. Få vannet ut av øynene dine og gråt. Ikke spør deg selv hvorfor du gråter, bare gråt og få ALT ut. Når du er tom for vann og tårer føler du deg garantert bedre enn da vannet presset på i øynene dine.

 

7. Ta deg en løpetur. Ikke for helsen skyld denne gangen, selv om du bedrer den i samme slengen. Ofte når jeg er nedfor har jeg lyst til å løpe vekk fra alt og alle, så hvorfor ikke gjøre det en time eller to? Poenget her er ikke å slite deg ut. Løp så langt du klarer også kan du heller gå en lang tur resten. Dette hjelper!!

Fra en voldtektsmann øyne


''Hva er oddsen for at det skjer meg?'' ''Hva skal jeg gjøre dersom det skjer meg?'' Er iallfall det jeg tenker, når jeg hører om voldtekt. Men vi alle trenger våre forhåndsregler, fordi man vet faktisk aldri!  

Men her er detaljene gjennom en voldtektsmanns øyne! En gruppe voldtektsforbrytere og date-voldtektsmenn i fengsel ble intervjuet om hva de ser etter i en potensiell offer, og her er noen interessante fakta:1] Det første menn ser etter i et potensielt offer er frisyre. Det er mest sannsynlig å gå etter en kvinne med en hestehale, flette eller annen frisyre som lett kan tas tak i. Det er også sannsynlig å gå etter en kvinne med langt hår. Kvinner med kort hår er ikke vanlige mål.
2] Den andre tingen menn ser etter er klær. De vil se etter kvinner som har klær som er lett å fjerne raskt. Mange av dem bærer saks på seg, for å kutte klær.

3] De ser også etter kvinner som bruker sin mobiltelefon, leter gjennom vesken sin, eller gjør andre aktiviteter mens de går, fordi de er opptatt med noe, og kan lett overmannes.

4] Det hyppigste stedet kvinner blir bortført fra / angrepet på er parkeringsplasser ved matbutikker.

5] Nummer to er kontor parkeringsplasser / garasjer.

6] Nummer tre er offentlige toaletter.

7] Disse mennene er ute etter å ta en kvinne, og raskt flytte henne til et annet sted, der de ikke trenger å bekymre seg for å bli tatt.

8] Hvis du gir dem litt motstand så mister de motet, fordi det tar bare et minutt eller to for dem å innse at du ikke er verdt det, fordi det vil være tidkrevende.

9] Disse mennene sa de ikke ville gå etter kvinner som har paraplyer, eller andre lignende gjenstander som kan brukes på avstand, i sine hender.

10] Nøkler er ikke avskrekkende, fordi du må komme veldig nær angriperen for å bruke dem som våpen. Så, ideen er å overbevise disse gutta om at du ikke er verdt det.


Punkter som vi bør huske:

1] Hvis noen følger etter deg i en gate eller i en garasje, eller er med deg i en heis eller trapp, se dem i ansiktet og spør dem et spørsmål, som hvor mye er klokka, eller litt generell småprat: Så kaldt det var i dag, eller liknende om været. Nå som du har sett ansiktet deres og kan identifisere dem, mister du appell som et mål.

2] Hvis noen kommer mot deg, hold ut hendene foran deg og hyle Stopp eller Gå tilbake! De fleste av voldtektsmennene sa de ville forlate en kvinne hvis hun skrek eller viste at hun ikke ville være redd for å kjempe tilbake. Igjen, de er ute etter et lett mål

3] Hvis du bærer pepperspray og roper JEG HAR PEPPERSPRAY, og holder den fram, så vil det virke avskrekkende.

4] Hvis noen tar tak i deg, kan du ikke slå dem med styrke, men du kan gjøre det ved å overliste dem. Hvis du er fanget rundt midjen bakfra, klyp angriperen enten under armen mellom albuen og armhulen, eller på øvre indre lår - HARDT . En kvinne fortalte at hun brukte underarm-klyp på en fyr som prøvde å date-voldta henne, og var så opprørt at hun brøt gjennom huden og rev ut muskel tråder, fyren måtte syes. Prøv å klype deg disse stedene så hardt du kan, det virkelig gjør vondt.

5] Etter det første slag/klyp, alltid gå for lysken. Du tenker kanskje at du vil få fyren forbanna, og at han vil skade deg mer, men disse voldtektsmennene fortalte vår instruktør at de vil ha en kvinne som ikke vil gi ham mye problemer. Skap noen problemer, og han er vekk.

6] Når fyren legger hendene sine på deg, ta to av hans fingre og bøy dem så langt tilbake som mulig, med så mye press på dem som mulig.

7] Selvfølgelig vil de tingene vi alltid har hørt fortsatt gjelde. Vær oppmerksom på dine omgivelser, ta noen med deg hvis du kan, og hvis du ser merkelig oppførsel, så følg dine instinkter.


 

Til slutt må du huske disse også ....

 

1. Tips fra Tae Kwon Do: Albuen er det sterkeste punktet på kroppen din. Hvis du er nær nok til å bruke albuen, gjør det.

2. Lært dette fra en turist guide til New Orleans: Hvis en kjeltring ber om din lommebok og /eller veska, IKKE gi det til ham. Kast den vekk fra deg! Det er en mulighet for at han er mer interessert i lommeboken og /eller veska enn deg, og han vil gå etter lommeboken /veska. Løpe som en gal i den andre retningen!

3. Hvis du noen gang blir kastet inn i bagasjerommet på en bil: Spark ut baklykta og stikk armen ut av hullet og begynne å vinke som en gal. Sjåføren vil ikke se deg, men alle andre vil. Dette har reddet liv.


Hva synes du om innlegget?

10 gode grunner til å smile


♥ 1. Smiling gjør oss attraktive


♥ 2. Smiling hjelper deg å være positiv

♥ 3. Smiling gjør at du ser vellykket ut

♥ 4. Smiling letter stress

♥ 5. Smiling endrer humøret vårt

♥ 6. Smiling er smittsomt

♥ 7. Smiling er bra for immunsystemet

♥ 8. Smiling senker blodtrykket

♥ 9. Smiling får deg til å se yngre ut

♥ 10. Smiling frigjør endorfiner og naturlige smertelindere
wishlist at tidestore


//Sponset innlegg - reklame1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER //

Dette er garantert min nye favorittnettside ! Klær i alle slags stiler og alt og prisene ikke minst er så fantastiske. Ta turen innom http://www.tidestore.com og kanskje du finner din nye favorittside? Må heller ikke glemme å nevne at de har supersalg, med opptil 80% på en mengde varer. Så ta deg turen, du vil ikke angre ♥

Tips: Finere hud


Trening: Når man trenger åpner porene og huden renses innenfra, tillegg til det hjelper trening med å holde sirkulasjonen i gang og gjør at huden ser friskere og bedre ut

Vann: Det kom vel ikke som noe sjokk? Vil si at alle vet at vann er viktig for kroppen og at det renser opp under huden. Så det å alltids gå med en vannflaske i veska eller bagen er nok ikke dumt

Unngå sukker: Ikke akkurat en overraskelse? Sukker (tilsatt sukker) har ingen positiv virkning på kroppen vår, annet enn litt energi. Spiser du mye godteri får du lettere kviser. Kanskje en idé å skjerpe ned litt på sukkerinntaket nå de neste ukene? Legg også bort noe av den fete maten om du klarer.. Ta med et eple eller to, på skolen - noe jeg virkelig må bli flinkere til !Ansiktsmasker: Ansiktsmasker er supert ! Ikke nok med at det renser huden din, men det er så deilig og kunne ta på seg ansiktsmaske og bare ta alt helt med ro. Du kan jo til og med lage de selv, med produkter som du mest sannsynlig har liggende hjemme også, sjekk litt rundt på Google. Masse fine ideer der !

Beskytt og rens huden din: Dette er spesielt viktig for oss jenter ! Vask huden hver morgen og hver kveld, og være helt sikker på at all sminken er fjernet ! Virkelig ikke bra å sove med sminke, og hvis det er mulighet kan det alltids være litt mindre bruk av sminke ogsåHar dere noen andre tips om å få finere hud?

 

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


Mitt navn er Gina Bakken, og jeg er ei jente på 20 år fra Lillehammer. Her finner du alt fra hverdagslige ting til annet som jeg interesserer meg for. Håper innholdet faller i smak!


Kontakt
Ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn

boyfriend blazer