hits

Jeg er offisielt ferdig..


.. med min første eksamen dette skoleåret!! Det beste med eksamen må være å sitte igjen med en følelse av å ha gjort en god jobb, og akkurat det følte jeg på når jeg leverte i dag. Jeg kom opp i hovedmål og sidemål skriftlig, og leverte i dag hovedmål. Så nå er det kun sidemål som er førstkommende mandag som mangler, deilig!!

Det er ingen hemmelighet at påbygg er slitsomt, og spesielt for klassen min som tar det på 5 måneder. Det innebærer hele 16 timer norsk og 11 timer historie i uken, krevende? JA!! Så ser veldig frem til å bli ferdig i januar og likevel ha god tid til å finne ut av studier, men angrer ikke et sekund på at jeg valgte som jeg gjorde uansett.

Måtte bare dele denne gode nyheten med dere! Nå er jeg på vei til Oslo for å jobbe, så mesteparten av dagen blir nok brukt til akkurat dette. Ønsker dere uansett en super dag videre, og hvis det er fler som har hatt eksamen i dag håper jeg resultatet står til forventningene <3 god tirsdag!

21 ting du ikke visste om meg


Er ikke den flinkeste til å blogge om dagen, men jobber med saken! I mellomtiden tenkte jeg at det ville være spennende med et slikt type innlegg. Håper det faller i smak - og skulle dere ha noen innspill på hva dere ønsker å se mer av/mindre av på bloggen legg gjerne igjen en kommentar ♥

1. Jeg er slitsomt følsom, og det merkes godt hvis jeg ser på film/serier/reklamer med rørende innhold, eller ikke følsomt innhold for så vidt også

2. Selv om jeg er veldig følsom på sånne ting, har jeg tendenser til å opptre veldig kald for å ikke bli såret selv og gråter så og si aldri foran andre. 

3. Jeg har en greie for band som slipknot, avenged sevenfold og capture the crown -> men hører også gjerne på klassiske pianospill, 2pac og Justin Bieber.

4. Jeg har vært medlem i AUF siden Mai 2011.

5. Jeg har ekstremt høye krav for meg selv når det kommer til skole, og blir skuffet hvis jeg får 4 eller dårligere. snakk om vanskelig kvinnemenneske??

6. Når jeg er ferdig med påbygg vil jeg studere for å bli advokat. 

7. .. Men kunne også tenkt meg å bli noe innenfor psykologi. 

8. Jeg er sykt paranoid når det kommer til døden, og får jeg ikke tak i nær familie på første forsøk sjekker jeg GD og andre nyhetssider umiddelbart for å se om det har vært en ulykke e.l i nærheten.

9. Jeg er alt for flink til å bruke penger hvis jeg er stresset og/eller lei meg/sint etc. Noe som ofte har endt med kjøp jeg angrer på i ettertid.

10. Familien min er veldig stor, og da spesielt på min mammas side.

11. Jeg, søster og mor kan snakke om så og si alt. Noe som egentlig er veldig digg ♥

12. Jeg er veldig overtroisk.

13. Kjendiscrushene mine er uten tvil Travis Scott, G-eazy og Ty dolla sign. 

14. Uansett hvor lite søvn jeg har fått har jeg vanligvis ingen problem med å stå opp når ringeklokken ringer.

15. .. noe som er positivt i den form at jeg sjeldent forsover meg, men er dager hvor sengen er ekstra god og tanken på å forlate den frister lite. 

16. Jeg tok min første tatovering 12. februar 2015 

17. Jeg skulle egentlig flytte til Oslo etter 1. året på vgs siden jeg trivdes så lite på skolen, men glemte å flytte adresse innen en viss tid slik at søknaden min til vgs der ble avslått. Tidenes nedtur på den tiden, men har heldigvis kommet meg gjennom det! 

18. Jeg elsker svensk og snakker det overdrevent mye når jeg konsumerer alkohol.

19. Jeg har jobbet i transportfirmaet til far siden jeg fikk lappen i starten av 2016 og har siden da kjørt matkasser hver mandag oppover Gudbrandsdalen. 

20. Jeg er veldig renslig av meg og veldig opptatt av hvordan ting rundt meg ser ut. 

21. Jeg klarer ikke å gå to dager uten å dusje, føler meg som verdens ekleste person og at alle andre tenker det samme

Lett og sunt måltid før trening


Ikke lenge siden madamen kom hjem etter en altfor lang dag på jobb, og straks klar for å komme meg videre på trening. Før jeg skal det, ville jeg bare dele denne friske gode smoothieskålen med dere ❤

Personlig synes jeg at hvordan mat ser ut før det skal spises, har mye å si. Da det faktisk utgjør en relativt forskjell, og jeg gleder meg iallfall mer til å spise. Eneste nedturen er at det blir så fint at man nesten ikke vil spise det når det ser innbydende ut!! - men heldigvis smaker det nesten bedre enn hvordan det ser ut!

Det eneste du trenger til dette er;

1 banan

Blanding av jordbær, bjørnebær og blåbær

Litt kefir melk

Mengde får du prøve deg frem til, men smoothien skal iallfall være litt fast i fisken så toppingen ikke synker. Deretter er det bare å ta alt i en mikser og gjøre det til en jevn røre. Tøm innholdet i en skål og topp med valgfritt tilbehør; her fungerer det meste.

Da håper jeg det faller i smak, og ønsker dere alle en super fredag <3

verdens beste bananpannekaker


SE SÅ DIGG - Selv om jeg har spist meg mett for lengst, får jeg lyst på mer av å se på disse bildene. Hatt mine perioder med cravings på havrepannekaker, og for noen dager siden kom jeg over denne oppskriften og måtte bare prøve det - noe jeg er glad jeg gjorde, for fy noe så sykt godt og ikke minst mettende(!!) Har allerede spist det tre ganger siden søndag (hehe guilty), ennå godt det er sunt. Var på ELIXIA etter skolen, ganske stiv og jævlig siden forrige økt men var godt å få bli kvitt noen kalorier med god musikk på øret. Etter treningen lagde jeg meg mat og så på kardashians - noe jeg egentlig har gjort siden jeg kom hjem. Nå skal jeg fortsette med akkurat det samme, god kveld til dere ♥

O P P S K R I F T E N

♥ 1dl valgri melk (jeg bruker vanlig lettmelk)

♥ 2dl havregyn

♥ 2 egg 

♥ 2 bananer

Når alle ingrediensene er på plass er det bare å blande alt sammen i en blender så det blir en jevn røre, og begynne stekingen. 

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


Mitt navn er Gina Bakken, og jeg er ei jente på 20 år fra Lillehammer. Her finner du alt fra hverdagslige ting til annet som jeg interesserer meg for. Håper innholdet faller i smak!


Kontakt
Ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn

boyfriend blazer