hits

whats in my makeup bag?Nesten litt deprimerende hvor lang tid jeg har brukt på dette innlegget, begynte å ta bilder i fjorten tiden, og det blir publisert først nå klokken ni? Vel vel, er ikke bare å være meg, haha. Har naturligvis ikke sittet foran pc skjermen og skrevet i så mange timer, har vært mye annet i mellomtiden og tiden gikk plutselig litt fort. 

Sminkemappen fikk seg en aldri så liten opprydding for ikke mange dagene siden, og i den sammenheng tenkte jeg derfor å dele hva jeg har i sminkemappen med dere. Alle produktene blir naturligvis ikke brukt samtidig og er heller ikke alt, men er iallfall mine favoritter i sminkemappen, og det som det blir brukt mest av! Nå må jeg se å få i meg noe mat, så håper jeg innlegget faller i smak ♥


 

Sunday mood


Ahh, søndag.. min favorittdag! Ingenting er så digg som de dagene hvor man kan sove så lenge man vil, gå rundt i daffeklær hele dagen og egentlig bare ikke gjøre noe produktivt overhodet. Dessverre så må jeg få pugget litt på naturfagsprøven vi skal ha på tirsdag, men utenom det så tror jeg denne dagen kommer til å være ganske smud. Jeg har iallfall ingen planer, og ligger for så vidt i sengen ennå. Håper dere har en super søndag selv !

// bilder fra weheartit

Double buns 

EBAY FINDS


Har fått skikkelig dilla på ebay siste tiden, og blir like overrasket hver gang når jeg ser hvor billig mye av det er. Selv om den billige prisen fort kan være for god til å være sann i forhold til kvaliteten, fins det alltid noe som lever opp til den ufattelige prisen. Har kikket litt på alt og ingenting, og tenkte å dele mine nåværende favoritter. Nå er jeg ferdig på skolen, og skal jobbe ut kvelden. Håper dere har en super dag og innlegget faller i smak ♥

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER //

Hvem er din favoritt?

Du er samfunnet


Dette er et innlegg jeg har begynt på utallige ganger, men aldri kommet så langt som å poste det. Håper derfor dette blir tatt godt imot, og det kanskje er en oppvekker til deg som leser dette? 


Visste du at psykisk helse eller mental helse er noe som rammer omtrent halvparten av Norges befolkning? Og at dette er spesielt utbredt blant oss jenter? Jeg synes egentlig det er litt interessant, å se hvordan media fremstiller akkurat dette. Men over alt, så synes jeg at det er trist. At vi er så preget av blant annet kroppspress og det å prestere best mulig hele tiden, er en såpass sentral del av oss at det ødelegger oss? Selv skal jeg ikke nekte for at jeg har mine komplekser og har ofte en "hadde-jeg-heller-vært-h*n-hadde-alt-vært-mye-bedre"-dag. Men poenget mitt; Alt dette er i hodet, og alt er egentlig bare tanker vi selv har lagd oss. For det å slite med seg selv psykisk, det sliter deg ut, og det synes så utrolig mye bedre enn man selv tror. men er det verdt det? Uheldigvis er dette veldig vanskelig å gjøre noe med, men alt handler om en riktig innstilling. Vi ser alle ut som vi gjør, og det er ikke spesielt stort å få gjort med det. Og vi vil alle alltid gjøre det vi kan ut av både sminke og klær, og det kommer vi høyest sannsynlig alltid til å gjøre også. Du som person blir ikke akkurat penere ved å utstråle misnøye og dårlig selvfølelse. Så hvorfor ikke være den beste personen du kan, både ovenfor deg selv og andre, og samtidig ha respekt? Klarer du det vil jeg påstå at du har funnet lykken. For så lenge du har det lykkelig er jo alt bra. Kast alt av kropp, utseendet og prestasjoner bort fra skuldrene eller kast de lenger ned på stigen. Bare det å gjøre noe slikt i seg selv, gjør deg til en fin person. 

Håper dette en vakker dag vil gå opp for hvert enkelt menneske, og spesielt unge. Alt hysteri ovenfor press og forventninger som mediene legger opp, og det er så latterlig. Mennesker som har viktigere prioriteringer enn utseendet, er de som er vakre. Alt av negativitet og dårlig selvfølelse ligger i hodet. Ikke skyld på samfunnet, fordi du er samfunnet. 

6 tips for å unngå stress


Det er ingenting å legge skjul på at stress er hverken bra for kropp, sjel og helse. Visste du at stress kan forårsake uren hud, psykiske helser, og i tillegg påvirke vekten din? Derfor har jeg samlet opp noen tips for å unngå stress i hverdagen, fordi det rett og slett ikke er verdt det!

 


♥ Tenk over forskjellige situasjoner som gjør deg stresset. Har du grunn til å være stresset, eller stresser du opp deg selv helt unødvendig? Dette er noe jeg var veldig svak for før, og er for så vidt det ennå også. Stresset i situasjoner hvor det absolutt ikke var nødvendig, og gjorde det bare 10x verre for meg selv.

♥ Unngå å drikke kaffe og/eller te på kvelden, samt andre koffeinholdige drikker. Får kroppen i seg koffein om kvelden, sover du mye dårligere. Så er med andre veldig greit å unngå så langt det lar seg gjør!

♥ Sett av god når du skal gjøre noe. Ikke drøy det til siste liten så du må stresse og gjøre flere ting på en gang. Dette kan være med på å ødelegge dagen din. Stå da heller opp 15 min før eller begynn med det du tenkte litt før så du kan slappe av. 

♥ Hold det ryddig rundt deg. Et rotete rom gir et rotete hode, og er med på å ødelegge for en veldig mye. Rydd så fort du kommer hjem eller står opp om morgenen, så du slepper å gå rundt i rot hele dagen. 

♥ Ikke utsett det du skal. Enten du skulle ha vært i dusjen, gjort lekser eller blogget. Bli ferdig med det med en gang, så slepper du å gå å tenke på det samtidig som du sparer både tid og krefter! 

♥ Slapp av! Det er altfor mange (inkludert meg) som stresser så mye at man nesten ikke vet forskjellen på opp og ned, og vet egentlig ikke hva det vil si å slappe av. Ta deg en fridag, uten gjøremål hvor du bare ikke gjør noenting. Ha en spa-dag hjemme, og skjem deg bort for en dag. Det er viktig å ta tid til seg selv, og ta en rolig dag. 

fem favoritter: youtube kanaler


                                                                                                                                                                                                                                    Har virkelig null oversikt over hvor mange timer og år jeg har brukt på å stirre på youtube, og jeg elsker det like mye ennå! Heller ingenting å legge skjul på at jeg virkelig har sansen for makeup tutorials, og alt som har med sminke å gjøre sånt sett. Skikkelig satisfying, haha! Så dette er da en samling av mine fem favoritt kanaler for øyeblikket. Håper dere liker innlegget, og kom gjerne med andre kanaler som er verdt å sjekke ut ♥

(direktelink til kanalene ved å trykke på bildene)


1. Shani Grimmond

Shani er uten tvil min nr.1 youtube kanal for tiden! eelsker videoene hennes og hun er en guru innen sminke!!


2. TheChicNatural

Kim er en "alt-mulig-vlogger" som etter min mening har helt fantastiske hair tutorials og lookbooks. Virkelig verdt å sjekke ut om en har sans for klær og skjønnhet! 

 

3. Simply Nailogical

Tror dette må være en av de mest useriøse kanalene jeg har vært innom, på en positiv måte! Hun har syke talenter innenfor negllakk og viser det på en veldig morsom måte. Virkelig å anbefale hvis du trenger ideer til å pynte neglene dine, og trenger noe å le av! 

 

4. Carli Bybel
Nok en makeup kanal, men denne tilhører ikke noen annen enn Carli. De flestes jenter svar på perfekt? Garantert! Fantastiske tutorials og som hun selv kaller seg "the beauty bybel" noe som absolutt stemmer! 

 

5. Evelina Forsell
Har ikke noe annet enn å si ; wow. Evelina har et helt fantastisk utseendet, og elsker sminke tutorialsene hennes. Her finner du alt fra goth makeup til ideer til sminke, hår og antrekk til festivaler. Virkelig verdt å sjekke ut ! 


Hvem er dine favoritt kanaler?

En god latter forlenger livet


Var ganske tett-i-tett med avtaler denne helgen, da det sto hele fire bursdager på agendaen. Fikk uheldigvis bare med meg to, men koste meg likevel! Alle jentene var endelig samlet på lørdagen etter mange måneder siden sist, og hadde en skikkelig "Party reunion" med jentene i klassen på fredagen. Så en helg med absolutt alt for mye latter og hygge! Så endelig en dag uten planer, så i dag skal jeg bare ta det helt chill, og se på dexter. Akkurat hva en søndag er ment for! Håper dere har hatt en super helg selv ♥


Gla' laks


Ferie fra både skole og jobb, ahh .. kan det bli bedre? Tviler!! Denne ferien har vært så utrolig etterlengtet at det skulle ikke vært lov nesten. Etter skolen begynte igjen har det blitt et par sene netter, og dårlig med søvn. Så endelig godt å få sovet ut litt, slappet av og kost meg med lange morgener.

Uheldigvis er det blitt veldig kaldt her i lille Norge, og det får kroppen min virkelig kjenne på. Så pakker meg inn i både skjerf og jakker for å holde på varmen! Da er det deilig å sitte inne i varmen med en kopp med kakao, noe jeg for så vidt gjør i skrivende øyeblikk. Håper resten av dere koser dere med ferie like mye som jeg gjør ♥

Nytt i sminkepungen


Siste tiden har det vært store innkjøp av sminke, og jeg får aldri nok! Etter jeg fikk rabattkoden til å dele med mine kjære lesere fra makeupmania ble det i tillegg litt mer handling. Koden fungerer fremdeles, dersom det skulle være ønskelig! Ginablogg15 som gir 15% avslag på alt ♥ Alle produkter fra makeupmania ligger det v/ en direktelink til produktene. Håper innlegget faller i smak og dere har hatt en super helg ♥


YSL mascara fra parfymerietLip plumper fra GloMinerals, direktelink her

Highlighter fra TheBalm, direktelink her

Solpudder fra TheBalm, direktelink herEyeliner fra Beauty UK, dessverre utsolgtConcealer fra L'oreal i fargen Sable sand, direktelink her


Sminkekoster fra Real Techniques, direktelink her
Chanel pudder i fargen 50 peach, fra parfymeriet

Hva synes du om innkjøpene?

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


Mitt navn er Gina Bakken, og jeg er ei jente på 20 år fra Lillehammer. Her finner du alt fra hverdagslige ting til annet som jeg interesserer meg for. Håper innholdet faller i smak!


Kontakt
Ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn

boyfriend blazer