hits

Flytte for meg selv?


En tanke som stadig vekk har kommet tilbake en stund nå er det å flytte for seg selv. Ha en egen liten leilighet hvor man kan innrede og ordne som man vil, og bestemme helt selv hvor hver eneste ting skal være. Er jo en selvfølge at dette vil skje når jeg begynner å studere, men likevel er ett år veldig fjernt for meg nå. Så har rett og slett sittet mye å sett på leiligheter og bofellesskap i området den siste tiden, og bare sett for meg hvordan det ville sett ut dersom jeg bodde der. Herregud, jeg må jo bare få ordnet noe!! Så vi får se hva det ender opp med. Uansett om det vil skje nå eller senere gleder jeg meg veldig til å fikse opp i min egen lille leilighet en dag .. ♥ Får drømme meg litt videre her jeg sitter, og kanskje ta meg tid til å sove litt etter endt jobbdag. Håper dere får en super dag videre :))

//Bilder fra wehartit

Bor du for deg selv, eller kunne tenkt deg å gjøre det?

Min nye bil - fiat 500


Ingen tvil om at jeg har i gud vet hvor lenge ønsket meg en ny bil, og ikke hvilken som helst bil, men en fiat 500. Da det viste seg at min daværende bil var ødelagt og det krevde en reparasjon som ville kostet meg et par titusener var det ikke mye å lure på hva jeg skulle gjøre. Derfor gikk det til et innkjøp av ny bil, og fikk meg endelig bilen jeg har ønsket meg så lenge ♥ Jeg hentet den i Bergen på fredag og er uten tvil storfornøyd, og har de siste dagene hatt et stort glis om munnen når jeg har kjørt den. Naturligvis en veldig liten bil, men passer perfekt for meg da jeg er ganske liten selv og ikke trenger mer plass enn som så. En ting er sikkert, jeg er helt forelsket og kunne ikke vært mer fornøyd!! 

HERREGUD SE PÅ DENNE RØDE SKJØNNHETEN?? I'M IN LOVE ♥

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


Mitt navn er Gina Bakken, og jeg er ei jente på 20 år fra Lillehammer. Her finner du alt fra hverdagslige ting til annet som jeg interesserer meg for. Håper innholdet faller i smak!


Kontakt
Ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn

boyfriend blazer