hits

Når kreften vinner


Man vet aldri når livet tar en brå slutt, og før man vet ordet av det blir en venn, familie eller kjæreste revet bort fra deg på få sekund. Det er veldig skummelt, og ikke minst trist dersom det skulle forekomme. Dette fikk jeg kjenne på i forrige uke da jeg fikk beskjed om at en god venn, en bonusbror og et fantastisk politisk engasjert menneske ble revet bort fra oss alle. Etter litt over ett års hard kamp mot kreften, sovnet Odin inn forrige lørdag.

Dette er noe som får et hode til å spinne, iallfall mitt. Alt og ingenting farer gjennom hodet iløpet av kort tid og likevel sitter man igjen like tom. Tom fordi man ikke så det komme, tom fordi man så inderlig skulle ønske det var noe man kunne gjort og tom fordi man ikke fikk sagt de siste ordene man så gjerne ville sagt. Verden er et ufattelig urettferdig sted, og de som fortjener det minst har tendenser til å forsvinne fortere enn fluer.

Ta godt vare på hverandre, fortell venner og familie hvor mye de betyr for deg, hvor glad du er i de og gi alltid en ekstra stor klem når dere sier hadet. En uforventet situasjon kan forekomme når som helst, og man vet aldri når ting kan gå galt.

Fuck kreft og fuck denne urettferdige verdenen.

Hvil i fred og sov godt kjære deg <3 vi ses igjen

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


Mitt navn er Gina Bakken, og jeg er ei jente på 20 år fra Lillehammer. Her finner du alt fra hverdagslige ting til annet som jeg interesserer meg for. Håper innholdet faller i smak!


Kontakt
Ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn

boyfriend blazer