hits

Perfekte bryn hos city frisør


// Sponset behandling

Var hos city frisør i Lillehammer på fredag og fikk gjennomført en brynsstyling/ brow lift før vi reiser til Bulgaria på tirsdag! Brynene mine har sjeldent blitt ordnet på, utenom å nappe de i ny og ne så var absolutt på sin plass og få ordnet de skikkelig! Jeg ble tatt imot av Isabell når jeg ankom, som også var hun som utførte arbeidet. Ei utrolig søt og imøtekommende jente som forklarte arbeidet godt underveis! Noe som etter min mening er et stoort pluss!!  

Brynene blir formet slik at de ser best mulig ut på ditt ansikt og hvis du vanligvis ikke har så altfor mye bryn å rutte med, kan jeg trøste dere med at fargen setter seg også på huden noe som gir et veldig fint sluttresultat. 

City frisør bruker produkter fra bitchn' brows som er en serie brynsprodukter utviklet for det skandinaviske utseendet. Her finner du desidert en farge som passer deg, og er et merke av høy kvalitet. Jeg er personlig utrolig positivt overrasket over hvordan produktene virker, og vil på det sterkeste anbefale dette til dere!


Du kan sjekke ut facebooksiden deres her, eller sjekke ut @citybrows på instagram for å se før/etter bilder av arbeidet deres. 

Isabell og Linda er damene på city frisør som utfører denne type arbeid


Bildene forklarer en veldig enkel "step by step"-metode om hvordan arbeidet utføres og hva som gjøres når for å vise behandlingen fra start til slutt. Første bildet er et bilde av hvordan mine bryn er når de er totalt uordnet og uten sminke, og ellers finner dere en liten forklaring under hvert bilde ♥

Det ble aller først lagt på farge slik brynene skulle se ut, og dette lå på en liten stund slik at fargen skulle feste seg på hud og hår.

Mens fargen skulle feste seg ble det påført voks rundt for å rydde opp og fjerne hår som ikke skulle være der. For deretter å kjapt gå over med en pinsett for å finpusse litt. 

Voksen ble revet av og Isabell sminket brynene i tillegg med bitch'n brows sine produkter. 
 

Du kan velge mellom to typer behandling hos city frisør:

Brynsforming - de analyserer, napper, vokser og farger øyenbrynene til det perfekte. Tid: ca 30 minutter. Pris: kr400

Brynsstyling/Brow lift - de analyserer, napper, vokser,farger og styler brynene ved hjelp av noen av deres beste produkter. + opplæring om hvordan legge makeup på øyenbryn. Tid: ca 45 minutter. Pris: kr650

Har dere sett noe så fint?? haha, hørtes jo veldig høy på pæra ut der, men ble så utrolig fornøyd! Aldri følt meg freshere og brynene fikk virkelig et litta løft! Så var en storfornøyd Gina som gikk ut av salongen med et bredt smil om munnen. Så kan jeg si følgende: Ønsker du å fikse på brynene dine vil jeg på det høyeste anbefale både kjente og ukjente city frisør som holder til i gudbrandsdalsvegen 188, 2619 Lillehammer (eller lettere sagt; rosenlund bydelssenter) som utfører utrolig dyktig arbeid med flotte resultat. Fargen på selve huden satt ikke like godt som ønsket, men det avhenger også veldig av hvor mye man skrubber ansikt, tar av/på sminke, hvor mye man dusjer og alt slikt. (noe jeg gjør veldig ofte, slik at det er sagt) Har i tillegg veldig oljete hud så som sagt varierer det nok veldig! Er likevel super fornøyd og tror ikke de kunne blitt finere, og må takker city frisør og spesielt Isabell for det flotte arbeidet som er blitt utført. Jeg er evig takknemlig ♥

 

10 beauty hacks du må vite


♥ For å lettest mulig finne riktig foundationfarge, test ut fargen på halsen.

♥ Smør vaselin på områdene du skal påføre parfyme, da holder lukten hele dagen!

♥ Er du tom for barberskum er balsam en fin erstatning. Balsam inneholder næringsrike ingredienser som gir en tett barbering uten at du irriterer huden.

♥ Påfør foundation i midten av ansiktet og blend utover for et mest mulig naturlig resultat.

♥ Når du er ferdig med hudsminken, gå over leppene med en våt q-tips, det gir veldig markerte lepper. 

♥ Skulle du en dag se veldig sliten ut, påfør en hvit eller lys eyeliner på våtkanten under øynene. Dette får øynene til å se større ut, med andre ord mer opplagt.

♥ Skulle du være utsatt for statisk hår, spray litt hårspray i hendene og gå gjennom håret. Eller gjør det samme, bare å bruke en hårbørste.

♥ Påfør vaselin rundt neglene når du skal lakke de, da er det lettere å fjerne eventuell neglelakk som skulle komme utenfor. 

♥ Ved å legge øyenskygge langs skillet i håret, ser håret mye tykkere ut.

♥ Påfør vaselin på øyenvippene, dette fungerer som et vippeserum og vippene dine vil bli synlig lenger etter en periode. 

// bilder fra weheartit

Nedtelling


Under tre uker til sommerferie og allerede en eksamen vel gjennomført. Varmen er ankommet Lillehammer og jeg har allerede rukket å bli solbrent.

Er minimalt å gjøre på skolen for dagen da medieeksamen er fullført, og nå venter vi kun i spenning om vi kommer opp i naturfag. Noe jeg krysser fingrene for at ikke vil skje, hehe. Utenom skole så er det jo også mye jobb, og ser frem til å tjene inn litt penger denne sommeren. Det er aldri feil å kunne ha litt penger spør du meg! Ellers reiser jeg og Andreas til Bulgaria i slutten av juni og blir i to uker, og jeg gleder meg såå masse. Blitt skikkelig stolt av meg selv som trosset flyskrekken min i fjor sommer, så nå er det på'n igjen! Men ser virkelig frem til en liten ferietur og bare slappe av i noen dager. Det blir fantastisk.

Har du vært i Bulgaria før?

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018


Mitt navn er Gina Bakken, og jeg er ei jente på 20 år fra Lillehammer. Her finner du alt fra hverdagslige ting til annet som jeg interesserer meg for. Håper innholdet faller i smak!


Kontakt
Ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn

boyfriend blazer