Alle gode ting er tre


Ettersom aktiviteten her inne på bloggen har vært ekstrem liten den siste tiden, så har det jo vært en del som har skjedd siden sist. Ganske mye egentlig, men har noen absolutte favoritter som gleder meg veldig mye. 

1. Jeg tok av reguleringen min for en måneds tid siden, og jeg føler meg så fri. Haha, herregud dere aner ikke. Er så vanvittig deilig å bli kvitt den jævla reguleringen (beklager språket) etter ca 2 år. Mye mulig det er fler av dere som har hatt null peiling på at jeg i det hele tatt har hatt det, noe som heller ikke er så rart. Har ikke blitt nevnt et eneste ord om at jeg har hatt det på sosiale medier på noen som helst måte, og egentlig følt meg ganske dum. Regulering i en alder av 19 liksom, hallo?? Men uansett: Reguleringen er av og jeg er super fornøyd.

2. Jeg og Andreas var i Oslo i helgen, som var en del av julegaven min. Ikke nok med at vi var i grisebingen på karpe diem konsert, fikk vi også juniorsuiten på hotellet vi sov på. Så med andre ord koste vi oss utrolig masse, og var en utrolig fin gave. ♥ Utenom konserten var vi ute og spiste på big horn, og storkoste oss i hovedstaden. Med andre ord ei litta romantisk weekend med min kjære.

3. Til slutt, men ikke minst er jeg av alle russ!! Litt sykt å tenke på at tre år på videregående allerede snart er over, og sommerferien er rett rundt hjørnet. Uheldigvis for min (og resten av klassen) er ikke vi ferdig før januar 2018, på grunn av linjen vi går, men er likevel ikke lenge til vi er ferdige selv. Ser iallfall veldig frem til å feire russetiden med mine beste venner og feire at 13 års skolegang snart er omme.

Har du gjort noe spennende den siste tiden?

Les mer i arkivet » November 2017 » Oktober 2017 » September 2017


Hei! Mitt navn er Gina Bakken, 19 år og kommer fra Lillehammer. Nylig fått yrkestitel som mediedesigner og stor interesse innenfor dette. Her kan du lese mest om meg og min hverdag, men også mote, skjønnhet og tanker.


Kontakt
Ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn

boyfriend blazer

hits