Morgentur


God morgen! Våknet relativt tidlig i dag, og allerede i 10-tiden sto frokosten min klar på bordet. Lukten av nystekte rundstykker og fersk eggerøre er aldri en feil start på dagen. Skikkelig deilig å kunne unne seg en slik frokost første dag i ferien, og når man i tillegg er alene. Koser meg skikkelig med andre ord! Utenom det kom jeg også nettopp inn fra tur med Drago, da jeg passer på den tullingen denne helgen. Så sitter for øyeblikket på baderomsgulvet i håp om å få igjen litt varme. Men får nesten komme meg i dusjen å gjøre litt her i dag. Håper dere alle får en super lørdag!

30 ting som gjør meg glad


1. Oppdage ny musikk. Altså, hvem blir vel ikke glad av å oppdage ny musikk? Enten det er en ny eller gammel sang, ingenting får meg i bedre humør!

2. Kjøpe meg noe nytt. Enten det er klær, sko, pynt eller hva som helst får jeg en skikkelig god og varm følelse inni meg. Skikkelig deilig å kunne spoile seg selv litt til tider, spesielt hvis det er noe man har sett på/ønsket seg over en lengre periode. 

3. Få en god karakter. Ingenting som er bedre når man for eksempel har sittet i flere timer og øvd til en prøve, og se at all den jobbingen var verdt det for karakteren. Eller også få en god karakter på en oppgave du leverer, som du føler du mestret veldig godt. Det er iallfall noe jeg blir veldig glad av!

4. Oppnå mål man setter seg selv. Enten det er å ikke kjøpe noe i kantinen på en uke, gå x antall skritt hver dag eller jogge 40 min på mølla. Det er ingenting som gjør meg glad enn å føle at jeg mestrer målene jeg setter meg. Skikkelig mestringsfølelse!! 

5. Når kjæresten drar seg inntil deg om natten. 

6. Oppmuntrende venner. Når du egentlig har en skikkelig drittdag og føler alt er kjett, men så har du de vennene som muntrer deg opp og får deg til å le uansett. 

7. Dyr. Er vel ikke nødvendig å si noe mer enn det? 

8. Få et smil fra en ukjent på gaten. Det er faktisk noe av det som virkelig kan gjøre dagen min! Å se at folk trekker litt på smilebåndet til hverandre og virker bare så blid og fornøyd der de går. Et smil kan utgjøre en så vesentlig stor forskjell, og det er så lite som skal til for å få det til også!

9. Møte gamle venner. Møte på en venninne/venn du ikke har sett på år og dag, helt tilfeldig på byen en lørdagskveld eller på et sted du aldri skulle tro du skulle se noen du kjente. DET gjør meg skikkelig glad ♥

10. Reise. Haha, jeg kan vel ikke skryte på meg så altfor mye når det kommer til "reising" og iallfall ikke utenlands!! Men det gjør aldri vondt å reise til et nytt sted, enten det er rett i nærheten av der du bor eller utenlands. Skikkelig digg å komme seg litt unna hjemme og oppleve nye ting. 

11. Morsomme videoer. Ikke mye som skal til for at jeg trekker på smilebåndet når jeg kommer over videoer på facebook, snapchat, youtube osv. Spesielt hvis du føler den er litt relatable eller minner deg om noe som har hendt deg selv før. 

12. Fint vær. Det beste er å våkne til at solstrålene som skinner gjennom vinduet og den blå himmelen. Åh, da vet du at det blir en fin dag!

13. Få litt farge på kroppen. Når du kommer hjem fra en dag på stranden, og legger merke til det lille skillet du har fått fra bikinitrusen eller toppen. Føler seg så utrolig mye mer fresh og fin med litt brunfarge på kroppen!!

14. Når du føler du har gjort en skikkelig innsats på trening. Den følelsen du får av å akkurat være ferdig på trening, du kjenner beina sjangle litt der du skal rusle hjem og kjenner at du faktisk har svettet en del. Haha, høres jo nesten litt ekkelt ut når jeg sier det sånn, men altsåå .. Det er jo skikkelig befriende å kjenne på det at man har fått maks ut av en treningsøkt og du kjenner det skikkelig på kroppen.

15. Den behagelige lyden av regn. Du ligger i sengen og sovner til lyden av regn som høljer ned utenfor. Sover aldri så godt som de dagene! Såå behagelig.

16. Le. Glise så mye at du kjenner det godt i magemusklene. 

17. God tid på morningen. Jeg bare virkelig elsker det å våkne av meg selv om morgenen, og ha god tid til at jeg skal, God tid til å sminke meg, finne ut hva jeg skal ha på og bare skikkelig kose meg før jeg skal ut døren.

18. Familie og venner. Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten.

19. En god klem. Det å få en lang, god og varm klem av en du er glad i, gjør meg skikkelig glad langt i hjerterota.

20. Kjæresten min ♥

21. Hvitvin. Oh God, I love you 

22. Oslo. Hva kan man si? Yndlingsbyen min med min fremtidige leilighet. Ingenting som får meg i bedre humør enn å vandre ned i Oslo's gater og bare kikke på alt og ingenting. Enten jeg er alene eller med noen andre, trives jeg like godt.

23. En romantisk middag. Restaurant eller hjemme, så er det helt ekstremt koselig å være med kjæresten på en så kalt date. Spise nydelig mat med et glass vin og nyte hverandres selskap. Det å snakke om alt mellom himmel og jord og ha det supert. 

24. Tatoveringene mine. Og for så vidt andre sine også! Men er det noe jeg blir skikkelig glad av er det å se på tatoveringene mine og tenke på deres betydning for meg. 

25. Louis Vuitton. Haha, nesten litt kleint å si det men det er faktisk nesten litt sykt. Husker når jeg var mindre drømte jeg alltid om en LV veske, og når jeg endelig fikk fatt på min egen veske for noen år siden var jeg tårevåt i øynene og glad i ukevis. Kan sitte å se på deres nettsider i timer, se på ting jeg vil ha og sette sammen antrekk i hodet mitt som den vesken, den sekken eller de skoene hadde passet til, haha. Jeg er håpløs!

26. Finne nye blogger å lese. Ingenting å legge skjul på at jeg blir ganske happy når jeg kommer over nye blogger og lese. Blir sittende å bla til det sier stopp, se på bilder, lese og bare kose meg. Samtidig er det jo veldig til inspirasjon til egen blogging også, så er en veldig vinn-vinn situasjon. 

27. Nye treningsklær. Det er aldri feil å oppdatere treningsgarderoben med freshe farger og kule tightser. Får alltid skikkelig lyst til å reise på treningssenteret så fort jeg har bestilt noe nytt. Blir skikkelig klåfingret etter å få det, og klarer nesten ikke vente til det skal ankomme postkassen. 

28. ASOS. Hvor skal jeg begynne? For de som kjenner meg er det ingen hemmelighet at jeg har en stor svakhet for asos, og at det ofte kommer pakker derfra. Elsker alt som er på siden og blir sittende å sikle på mobilen i timevis hvis jeg finner noe fint. Noe som også er spesielt typisk de gangene jeg er veldig blakk. 

29. Kompliment av personer jeg bryr meg om. Det er noe som virkelig lyser opp dagen min. Å få et uventet kompliment fra en venn eller kjæresten om hva som helst. Er ikke så flink til å ta de imot, men de settes utrolig pris på.

30. Tjene penger. Det er noe som faktisk er sykt befriende det. Det å få penger inn på konto etter en lang måned med jobbing, og vite det at de pengene har du tjent helt og holdent selv. At man legger en stor innsats i jobben, og bare tanken på at de er tjent selv. Tanken på å være økonomisk uavhengig av mine foreldre er noe som iallfall setter et smil om min munn. 

Bare denne listen i seg selv gjorde meg greit happy nå! Men hva gjør deg glad? ♥

Året som gikk


Tiden går så alt for fort, og om få dager er vi allerede inne i den tredje måneden av det "nye året"?? Nesten litt skremmende spør du meg! Har jo ikke akkurat kommet med så mye innlegg for tiden, så tenkte at en liten bildeserie fra 2016 er koselig, så får dere også et lite innblikk i hvordan året var i bilder. Uten tvil at 2016 var et av de bedre årene, på en side og et av de verre på en annen side. Men for å fokusere på det bra, så har jeg vært omringet med så mye bra og fantastiske mennesker. Føler meg som verdens heldigste som har akkurat de menneskene i livet mitt, og som jeg er så heldig å dele hverdagen min med. Så satser på at 2017 blir minst like bra, og gjerne bedre også. ♥bilder fra 2016
 

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016


Hei! Mitt navn er Gina Bakken, er 18 år og bosatt i Lillehammer. Er i overkant interessert i både sminke, mote, interiør og grafisk.


For kontakt/sponsing
Ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn

boyfriend blazer

hits