Stockholm - bilder fra turen


Sitter for øyeblikket på skolen og redigerer noen bilder til et fotoprosjekt, og tenkte like gjerne å ta meg tid til dere. Uansett; så var jeg og Andreas i Stockholm forrige helg, som da var bursdagsgaven hans. Koste oss utrolig masse på et utrolig fint hotell og ikke minst hverandre. Så jeg er iallfall veldig fornøyd med helgen, og fikk i tillegg tatt en del bilder! Vi var på elite hotel adlon, som ligger midt i Stockholm, 100m unna sentralstasjonen!

Men ble helt overveldet av hvor fin by Stockholm er. Gamle bygårder og andre bygninger som har stått i titalls år med skikkelig særpreg og var bare helt nydelig. Vi var i tillegg på mall of scandinavia, som til info er helt sinnsykt stort med masse planter, fontenter og annet fancy innvendig. Og heller ikke for å glemme fantastiske gamle stan, som var så utrolig koselig!! Har bare lyst til å reise tilbake og bli der liitt lenger .. ♥ Håper bildene faller i smak og dere alle får en nydelig Torsdag videre!!

Se på hotellrommet a, herregud. Blir nesten forelsket jeg altså

 

Les mer i arkivet » November 2017 » Oktober 2017 » September 2017


Hei! Mitt navn er Gina Bakken, 19 år og kommer fra Lillehammer. Nylig fått yrkestitel som mediedesigner og stor interesse innenfor dette. Her kan du lese mest om meg og min hverdag, men også mote, skjønnhet og tanker.


Kontakt
Ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn

boyfriend blazer

hits