hits

Stockholm - bilder fra turen

♡ ♡ ♡

Sitter for øyeblikket på skolen og redigerer noen bilder til et fotoprosjekt, og tenkte like gjerne å ta meg tid til dere. Uansett; så var jeg og Andreas i Stockholm forrige helg, som da var bursdagsgaven hans. Koste oss utrolig masse på et utrolig fint hotell og ikke minst hverandre. Så jeg er iallfall veldig fornøyd med helgen, og fikk i tillegg tatt en del bilder! Vi var på elite hotel adlon, som ligger midt i Stockholm, 100m unna sentralstasjonen!

Men ble helt overveldet av hvor fin by Stockholm er. Gamle bygårder og andre bygninger som har stått i titalls år med skikkelig særpreg og var bare helt nydelig. Vi var i tillegg på mall of scandinavia, som til info er helt sinnsykt stort med masse planter, fontenter og annet fancy innvendig. Og heller ikke for å glemme fantastiske gamle stan, som var så utrolig koselig!! Har bare lyst til å reise tilbake og bli der liitt lenger .. ♥ Håper bildene faller i smak og dere alle får en nydelig Torsdag videre!!

Se på hotellrommet a, herregud. Blir nesten forelsket jeg altså





 

Én kommentar

Hanne Lovise Johnsen

26.01.2017 kl.14:54

ser ut som det har vært en veldig bra tur! mange fine bilder:D

Skriv en ny kommentar



Mitt navn er Gina Bakken, og jeg er ei jente på 20 år fra Lillehammer. Her finner du alt fra hverdagslige ting til annet som jeg interesserer meg for. Håper innholdet faller i smak!


Kontakt
Ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn





boyfriend blazer