hits

Mine tatoveringer og deres betydning

♡ ♡ ♡

Dukker stadig vekk opp spørsmål både her og der om tatoveringene mine, både om de har noen betydning, hvor de er tatt, når de er tatt etc. Så lager derfor like gjerne et innlegg til dere, så håper innlegget faller i smak ♥ Selv er jeg ikke veldig begeistret over de som tar tatoveringer "det er kult" som har tatovering på tatovering uten noen mening. Så klart, tatoveringene kan likevel være fine, men ingen tatovering er så fine som de med en betydning bak. Iallfall min mening, så får andre heller tenke og mene det de selv synes er finest. 

Min aller første tatovering tok jeg i Februar 2015, og den (og for så vidt alle) er tatt hos Black rose tattoo som ligger i grünerløkka,Sverdsrups gate 2b. Dette er bildet til venstre, som da er fjæren. Mitt søskenbarn som bor i Danmark tegnet faktisk denne til meg, så er jo ganske morsomt å ha en "families mesterverk" på sin egen kropp, mens Tina var den som tatoverte den på meg. Det første man tenker når man ser den er vel at den er VELDIG "typisk" og at det er mange som har den. Og ja, det er jeg enig i, men; den har en spesiell betydning for meg, og synes den passet bra til akkurat det. Det hadde akkurat vært en tid med veldig mye vondt, alt i fra å få vite at mamma var syk, ting ikke gikk helt min vei og psyken var ganske langt nede. Ting ble bedre med tiden, og tok derfor denne tatoveringen som en påminnelse for meg selv at ting blir bedre, det ordner seg. Noe det også gjorde! Så fjæren er en betydning for det å sitte litt fast, og ikke komme noen vei, mens fuglene viser at man kommer seg til topps, at man kommer seg løs og at man blir "fri". 


Min andre tatovering tok jeg i Februar 2016, men denne gangen ønsket jeg noe annerledes. Noe for familien min, for å hylle de jeg setter aller mest pris på her i hele verden. Jeg tenkte mye på hva jeg ville ha, og hvordan jeg skulle få frem forholdet våres innad familien i den tatoveringen. Så jeg bestemte meg for å tatovere en elefant. Det enkelt og greit fordi de er veldig trofaste dyr, som holder sammen og er veldig nære innad familien. Tenkte også for å gjøre denne elefanten litt mer unik, ville jeg ha en hennainspirert elefant, for å gjøre den litt mer fancy. I tillegg til det ville jeg ha med familien på tatoveringen, så dersom man ser nøye langs ørene, kan man se noe som ligner bokstaver. Dette er da forbokstavene til alle i familien, GH på det ene øret, og TL på det andre. Noe som også er en av de tatoveringene jeg er mest fornøyd med! Noe jeg nesten burde være da jeg lå der i hele 4 timer, haha!! 


Min siste tatovering tok jeg like etter elefanten, den  23. April for å være presis, og er vel også den tatoveringen med størst betydning. Vet ikke om det er så altfor mye å si om den, annet enn at den er tatt for en god venn som het Fredrik, som ble revet bort fra oss alle veldig uventet etter en tragisk ulykke. Så denne tatoveringen er for minne om han ♥ Citius, altius, fortius er jo et sitat som egentlig er fra OL, men som jeg synes er et veldig fint minne om han da han brukte det sitatet mye selv. Og nederst står naturligvis dagen han ble erklært død. 
 

2 kommentarer

Laila Monica Nikolaisen

23.12.2016 kl.14:10

JEG ER IKKE SINNSYK!!!

Bitte-Louise

25.12.2016 kl.18:42

Fine tattovering

Skriv en ny kommentarMitt navn er Gina Bakken, og jeg er ei jente på 20 år fra Lillehammer. Her finner du alt fra hverdagslige ting til annet som jeg interesserer meg for. Håper innholdet faller i smak!


Kontakt
Ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn

boyfriend blazer