hits

Prøveuken?

♡ ♡ ♡

Denne uken er det såkalt prøveuke på skolen, noe som jeg egentlig alltid har oppfattet som sinnsykt stress, men ikke dette året! Med kun en prøve på planen og ingen prøveeksamen er jeg ganske fornøyd, og spesielt da vi slutter tidlig noen dager i tillegg! Sitter å øver til en prøve i skrivende øyeblikk, men er ikke så altfor motivert da jeg er forferdelig sliten da jeg kom hjem fra jobb bare for en times tid siden.

Utenom skole er det mye som skjer fremover, både jobb hver dag etter skoletid, MR-sjekk i morgen, og på toppen av kaken; Så har Andreas og søsteren min bursdag på onsdag. Litt stressende uke? JA. Men får trøste meg med at det blir mye penger i januar, og at det blir nok super koselig å feire bursdagen til Andreas på onsdagen ♥ Tror jeg gleder meg mer til å gi gaven hans, enn han er på å få den.. Så vet ikke hva som er verst jeg? haha, håper iallfall dagen deres har vært super og nå får jeg kaste meg i dusjen og komme meg til sengs. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMitt navn er Gina Bakken, og jeg er ei jente på 20 år fra Lillehammer. Her finner du alt fra hverdagslige ting til annet som jeg interesserer meg for. Håper innholdet faller i smak!


Kontakt
Ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn

boyfriend blazer