hits

Du er samfunnet

♡ ♡ ♡

Dette er et innlegg jeg har begynt på utallige ganger, men aldri kommet så langt som å poste det. Håper derfor dette blir tatt godt imot, og det kanskje er en oppvekker til deg som leser dette? 


Visste du at psykisk helse eller mental helse er noe som rammer omtrent halvparten av Norges befolkning? Og at dette er spesielt utbredt blant oss jenter? Jeg synes egentlig det er litt interessant, å se hvordan media fremstiller akkurat dette. Men over alt, så synes jeg at det er trist. At vi er så preget av blant annet kroppspress og det å prestere best mulig hele tiden, er en såpass sentral del av oss at det ødelegger oss? Selv skal jeg ikke nekte for at jeg har mine komplekser og har ofte en "hadde-jeg-heller-vært-h*n-hadde-alt-vært-mye-bedre"-dag. Men poenget mitt; Alt dette er i hodet, og alt er egentlig bare tanker vi selv har lagd oss. For det å slite med seg selv psykisk, det sliter deg ut, og det synes så utrolig mye bedre enn man selv tror. men er det verdt det? Uheldigvis er dette veldig vanskelig å gjøre noe med, men alt handler om en riktig innstilling. Vi ser alle ut som vi gjør, og det er ikke spesielt stort å få gjort med det. Og vi vil alle alltid gjøre det vi kan ut av både sminke og klær, og det kommer vi høyest sannsynlig alltid til å gjøre også. Du som person blir ikke akkurat penere ved å utstråle misnøye og dårlig selvfølelse. Så hvorfor ikke være den beste personen du kan, både ovenfor deg selv og andre, og samtidig ha respekt? Klarer du det vil jeg påstå at du har funnet lykken. For så lenge du har det lykkelig er jo alt bra. Kast alt av kropp, utseendet og prestasjoner bort fra skuldrene eller kast de lenger ned på stigen. Bare det å gjøre noe slikt i seg selv, gjør deg til en fin person. 

Håper dette en vakker dag vil gå opp for hvert enkelt menneske, og spesielt unge. Alt hysteri ovenfor press og forventninger som mediene legger opp, og det er så latterlig. Mennesker som har viktigere prioriteringer enn utseendet, er de som er vakre. Alt av negativitet og dårlig selvfølelse ligger i hodet. Ikke skyld på samfunnet, fordi du er samfunnet. 

Én kommentar

Bitte-Louise

14.10.2016 kl.09:03

Kjempe fine bilder videre :D Du må ha en super fin dag videre

Skriv en ny kommentarMitt navn er Gina Bakken, og jeg er ei jente på 20 år fra Lillehammer. Her finner du alt fra hverdagslige ting til annet som jeg interesserer meg for. Håper innholdet faller i smak!


Kontakt
Ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn

boyfriend blazer