6 tips for å unngå stress

♡ ♡ ♡

Det er ingenting å legge skjul på at stress er hverken bra for kropp, sjel og helse. Visste du at stress kan forårsake uren hud, psykiske helser, og i tillegg påvirke vekten din? Derfor har jeg samlet opp noen tips for å unngå stress i hverdagen, fordi det rett og slett ikke er verdt det!

 


♥ Tenk over forskjellige situasjoner som gjør deg stresset. Har du grunn til å være stresset, eller stresser du opp deg selv helt unødvendig? Dette er noe jeg var veldig svak for før, og er for så vidt det ennå også. Stresset i situasjoner hvor det absolutt ikke var nødvendig, og gjorde det bare 10x verre for meg selv.

♥ Unngå å drikke kaffe og/eller te på kvelden, samt andre koffeinholdige drikker. Får kroppen i seg koffein om kvelden, sover du mye dårligere. Så er med andre veldig greit å unngå så langt det lar seg gjør!

♥ Sett av god når du skal gjøre noe. Ikke drøy det til siste liten så du må stresse og gjøre flere ting på en gang. Dette kan være med på å ødelegge dagen din. Stå da heller opp 15 min før eller begynn med det du tenkte litt før så du kan slappe av. 

♥ Hold det ryddig rundt deg. Et rotete rom gir et rotete hode, og er med på å ødelegge for en veldig mye. Rydd så fort du kommer hjem eller står opp om morgenen, så du slepper å gå rundt i rot hele dagen. 

♥ Ikke utsett det du skal. Enten du skulle ha vært i dusjen, gjort lekser eller blogget. Bli ferdig med det med en gang, så slepper du å gå å tenke på det samtidig som du sparer både tid og krefter! 

♥ Slapp av! Det er altfor mange (inkludert meg) som stresser så mye at man nesten ikke vet forskjellen på opp og ned, og vet egentlig ikke hva det vil si å slappe av. Ta deg en fridag, uten gjøremål hvor du bare ikke gjør noenting. Ha en spa-dag hjemme, og skjem deg bort for en dag. Det er viktig å ta tid til seg selv, og ta en rolig dag. 

Én kommentar

cheerchrissy.blogg.no

12.10.2016 kl.17:15

Så utrolig gode tips! Er selv en som stresser mye, og skal tenke på disse tipsene fra nå av! Takk for tipsene :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Gina Bakken, er 18 år og bosatt i Lillehammer. Er i overkant interessert i både sminke, mote, interiør og grafisk..

For kontakt/sponsing
ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn

boyfriend blazer


hits