hits

6 tips for å unngå stress

♡ ♡ ♡

Det er ingenting å legge skjul på at stress er hverken bra for kropp, sjel og helse. Visste du at stress kan forårsake uren hud, psykiske helser, og i tillegg påvirke vekten din? Derfor har jeg samlet opp noen tips for å unngå stress i hverdagen, fordi det rett og slett ikke er verdt det!

 


♥ Tenk over forskjellige situasjoner som gjør deg stresset. Har du grunn til å være stresset, eller stresser du opp deg selv helt unødvendig? Dette er noe jeg var veldig svak for før, og er for så vidt det ennå også. Stresset i situasjoner hvor det absolutt ikke var nødvendig, og gjorde det bare 10x verre for meg selv.

♥ Unngå å drikke kaffe og/eller te på kvelden, samt andre koffeinholdige drikker. Får kroppen i seg koffein om kvelden, sover du mye dårligere. Så er med andre veldig greit å unngå så langt det lar seg gjør!

♥ Sett av god når du skal gjøre noe. Ikke drøy det til siste liten så du må stresse og gjøre flere ting på en gang. Dette kan være med på å ødelegge dagen din. Stå da heller opp 15 min før eller begynn med det du tenkte litt før så du kan slappe av. 

♥ Hold det ryddig rundt deg. Et rotete rom gir et rotete hode, og er med på å ødelegge for en veldig mye. Rydd så fort du kommer hjem eller står opp om morgenen, så du slepper å gå rundt i rot hele dagen. 

♥ Ikke utsett det du skal. Enten du skulle ha vært i dusjen, gjort lekser eller blogget. Bli ferdig med det med en gang, så slepper du å gå å tenke på det samtidig som du sparer både tid og krefter! 

♥ Slapp av! Det er altfor mange (inkludert meg) som stresser så mye at man nesten ikke vet forskjellen på opp og ned, og vet egentlig ikke hva det vil si å slappe av. Ta deg en fridag, uten gjøremål hvor du bare ikke gjør noenting. Ha en spa-dag hjemme, og skjem deg bort for en dag. Det er viktig å ta tid til seg selv, og ta en rolig dag. 

Én kommentar

cheerchrissy.blogg.no

12.10.2016 kl.17:15

Så utrolig gode tips! Er selv en som stresser mye, og skal tenke på disse tipsene fra nå av! Takk for tipsene :D

Skriv en ny kommentarMitt navn er Gina Bakken, og jeg er ei jente på 20 år fra Lillehammer. Her finner du alt fra hverdagslige ting til annet som jeg interesserer meg for. Håper innholdet faller i smak!


Kontakt
Ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn

boyfriend blazer