hits

fem favoritter: youtube kanaler

♡ ♡ ♡

                                                                                                                                                                                                                                    Har virkelig null oversikt over hvor mange timer og år jeg har brukt på å stirre på youtube, og jeg elsker det like mye ennå! Heller ingenting å legge skjul på at jeg virkelig har sansen for makeup tutorials, og alt som har med sminke å gjøre sånt sett. Skikkelig satisfying, haha! Så dette er da en samling av mine fem favoritt kanaler for øyeblikket. Håper dere liker innlegget, og kom gjerne med andre kanaler som er verdt å sjekke ut ♥

(direktelink til kanalene ved å trykke på bildene)


1. Shani Grimmond

Shani er uten tvil min nr.1 youtube kanal for tiden! eelsker videoene hennes og hun er en guru innen sminke!!


2. TheChicNatural

Kim er en "alt-mulig-vlogger" som etter min mening har helt fantastiske hair tutorials og lookbooks. Virkelig verdt å sjekke ut om en har sans for klær og skjønnhet! 

 

3. Simply Nailogical

Tror dette må være en av de mest useriøse kanalene jeg har vært innom, på en positiv måte! Hun har syke talenter innenfor negllakk og viser det på en veldig morsom måte. Virkelig å anbefale hvis du trenger ideer til å pynte neglene dine, og trenger noe å le av! 

 

4. Carli Bybel
Nok en makeup kanal, men denne tilhører ikke noen annen enn Carli. De flestes jenter svar på perfekt? Garantert! Fantastiske tutorials og som hun selv kaller seg "the beauty bybel" noe som absolutt stemmer! 

 

5. Evelina Forsell
Har ikke noe annet enn å si ; wow. Evelina har et helt fantastisk utseendet, og elsker sminke tutorialsene hennes. Her finner du alt fra goth makeup til ideer til sminke, hår og antrekk til festivaler. Virkelig verdt å sjekke ut ! 


Hvem er dine favoritt kanaler?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMitt navn er Gina Bakken, og jeg er ei jente på 20 år fra Lillehammer. Her finner du alt fra hverdagslige ting til annet som jeg interesserer meg for. Håper innholdet faller i smak!


Kontakt
Ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn

boyfriend blazer