hits

Anbefaling: Time balm primer

♡ ♡ ♡

Er lenge siden jeg har kommet med noen anbefaling til dere, så er så absolutt på tide med en ny! I slutten av mai/juni engang så var innom douglas i Oslo, og kom over denne primeren. Primeren er fra TheBalm og heter Time balm primer, som virkelig har vært en storslager for huden min siden dag èn! Jeg har til tider veldig tørr hud, og med tørr hud legger ikke sminken seg særlig fint og iallfall ikke i lengden. Etter jeg kjøpte denne sitter sminken mye bedre, foundationen er enkel å påføre og veldig godt da denne tilfører mye fuktighet. Selv etter mange timer med sminke på sitter sminke like godt, og det takket være denne primeren. Porer og fine linjer blir svært lite synlige og det beste er at man kan påføre sminke så fort den er tatt på. Min absolutte favoritt ♥

Jeg kjøpte den for litt over 300kr hos Douglas i Bogstadveien, og er absolutt verdt pengene. Men for dere som synes det er noe dyrt kan jeg også meddele at du kan få denne for kun 209kr med rabatten min hos makeupmania.no, så noe som absolutt er verdt å sjekke ut. Rabattkoden er fremdeles ginablogg15 og gjelder alle kjøp på nettsiden deres ut september! 

Hvem er din favorittprimer?

Én kommentar

lisarorvik

22.09.2016 kl.11:08

Takk for tipset :)

Skriv en ny kommentarMitt navn er Gina Bakken, og jeg er ei jente på 20 år fra Lillehammer. Her finner du alt fra hverdagslige ting til annet som jeg interesserer meg for. Håper innholdet faller i smak!


Kontakt
Ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn

boyfriend blazer