hits

15% avslag på ALL sminke

♡ ♡ ♡

Oppdaget for en liten tid tilbake en nyoppstartet nettside som går under navnet Makeupmania (dirketelink) som leverer alt av skjønnhet på nett. De selger merker som the balm, BareMinerals, glominerals og mange andre fine merker til en fin pris!

Har nylig inngått et samarbeid med disse, og i den sammenheng er jeg så heldig å ha en unik rabattkode til alle mine flotte følgere!! Denne rabattkoden gir dere hele 15% avslag på hele butikken, også tilbudsvarer! Og ved å bruke denne koden får du blant annet the balm's kjente mary lou manizer highlither til kun 109kr! Så vil anbefale dere alle å ta turen innom å handle litt skjønnhetsprodukter mens de ennå har salg!

RABATTKODE: Ginablogg15

Rabatten løser du inn ved der der står "jeg har rabattkode" rett ovenfor subtotalen i kassen. Rabattkoden varer ut september, happy shopping

2 kommentarer

Henriette Celin

20.09.2016 kl.19:01

Så herlig da (:

Evelin

20.09.2016 kl.20:07

så herlig :D

Skriv en ny kommentarMitt navn er Gina Bakken, og jeg er ei jente på 20 år fra Lillehammer. Her finner du alt fra hverdagslige ting til annet som jeg interesserer meg for. Håper innholdet faller i smak!


Kontakt
Ginabfblogg@hotmail.com


   
Legg meg til som venn

boyfriend blazer